potek Napisano 4 Sierpnia 2008 Share Napisano 4 Sierpnia 2008 DAF już prawie na ukończeniu I film z budowy i po złożeniu Powodem rozbiórki był lakier na kabinie, cały efekt popsuł podkład który malowałem pędzlem Jest to mój pierwszy model więc proszę o wyrozumiałość Foto z rozbiórki CDN. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 4 Sierpnia 2008 Share Napisano 4 Sierpnia 2008 Powiem krótko sklepałeś misje trzeba było całą kastę do kreta albo dota wstawić to sama by się rozkleiła pewnie a teraz czeka cie szpachla przy po ponownym montażu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartini Napisano 4 Sierpnia 2008 Share Napisano 4 Sierpnia 2008 No kolego model fajny ale te farba to rzeczywiście.Więc życzę powodzenia w rozbiórce i ponownym malowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eKrystian Napisano 4 Sierpnia 2008 Share Napisano 4 Sierpnia 2008 Zgodzę się z Tomaszem teraz trochę zwaliłeś zobacz jak ten bok wygląda, więc będzie pewnie trochę szpachli sam to kiedyś miałem i efekt nie był już taki fajny, żeby Ci się linie podziału nie pozakrywały jak będziesz szpachlował.Fakt, że lakier nie był dobry. Życzę powodzenia przy "remoncie" modelu heh. Pozdrawiam,eKrystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 4 Sierpnia 2008 Share Napisano 4 Sierpnia 2008 No ja również życze powodzenia przy reaktywacji dafika , fajne zrobiłes oswietlenie . P.S. Teraz juz wiem ze to "Ten" Potek :P po avatarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
potek Napisano 4 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 4 Sierpnia 2008 Dzisiaj zająłem się wnętrzem elementy nie są jeszcze pomalowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi