Dudzio Napisano 11 Grudnia 2022 Share Napisano 11 Grudnia 2022 Czołem, jeżeli ktoś ma zbędne, to chętnie odkupię dowolne blaszki do lotniskowców klasy Shokaku w skali 1:350. Wypatrzylem takie numery produkcji Fujimi, ale może są jeszcze inne zestawy, o których nie wiem? Fujimi 60061 Series Photo-Etched Parts Set for IJN Aircraft Carrier Zuikaku Fujimi 60070 Series Photo-Etched Parts Set for IJN Aircraft Carrier Shokaku Fujimi 11297 Grade Up Parts Series IJN Aircraft Carrier Zuikaku Handrails Fujimi 11219 Grade Up Parts Series Photo-Etched Hand Rail for IJN Aircraft Carrier Shokaku Class Fujimi 11223 Grade Up Parts Series IJN Aircraft Carrier Shokaku Photo-Etched Parts A/B/C & 12.7cm GUN BARREL(BRASS) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bsnt3k Napisano 16 Grudnia 2022 Share Napisano 16 Grudnia 2022 Dopisz sobie do tej listy zestawy samolotów pokładowych. Można je dostać od ręki w japońskich sklepach bo fujimi zrobiło w tym roku wznowienie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dudzio Napisano 17 Grudnia 2022 Autor Share Napisano 17 Grudnia 2022 Dobrze wiedzieć, dzięki. A które to były samoloty? Bo mam wersję lotniskowca z 1944 r. Czy próbowaliście może się kiedyś kontaktować z Fujimi? W jaki sposó? Na moją wiadomość z formularza kontaktowego z https://www.fujimimokei.com/contact/ przez kilka dni niestety nie odpowiadają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bsnt3k Napisano 18 Grudnia 2022 Share Napisano 18 Grudnia 2022 W dniu 17.12.2022 o 11:01, Dudzio napisał: Dobrze wiedzieć, dzięki. A które to były samoloty? Bo mam wersję lotniskowca z 1944 r. Czy próbowaliście może się kiedyś kontaktować z Fujimi? W jaki sposó? Na moją wiadomość z formularza kontaktowego z https://www.fujimimokei.com/contact/ przez kilka dni niestety nie odpowiadają. Na grupie lotniskowców w których skład wchodziły Taiho, Zuikaku i Shokaku stacjonowało 601 Kōkūtai. W książkach o tych lotniskowcach powinieneś znaleźć informacje jakie samoloty i w jakiej ilości stacjonowały na poszczególnych lotniskowcach tej grupy. Nawet Wikipedia powinna pomóc w ustaleniu jakie to były typy samolotów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bsnt3k Napisano 18 Grudnia 2022 Share Napisano 18 Grudnia 2022 Tak na szybko informacje o zuikaku 1944 z wikipedii i podkłady od Chińczyków w których dodali więcej blachy do desek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dudzio Napisano 19 Grudnia 2022 Autor Share Napisano 19 Grudnia 2022 Dzięki. Drewniane pokłady i blaszki do pokładów są łatwo dostępne, ale akurat nimi nie jestem zainteresowany, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dudzio Napisano 20 Kwietnia 2023 Autor Share Napisano 20 Kwietnia 2023 Temat do zamknięcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi