iraz Napisano 17 Lipca 2006 Share Napisano 17 Lipca 2006 FREIGHTLINER FLD 120 Z FIRMY ITALERI W SKALI 1:24 O NUMERZE KATOLOGOWYM 3814: NUMER REJESTRACYJNY:PM-S981 CO DAODAŁEM,ZMINIŁEM I ODJĄŁEM: -NIE DAŁEM KANGURA -NIE DAŁEM PRZEDNICH LUSTEREK -ZMIENIŁEM BUDĘ MIESZKALNĄ -ZMIENIŁEM RURY WYDECHOWE -DAŁEM ZA KABINĘ PRZEWODY DO PODPINANIA NACZEP -ODBLASKI -ZMIENIŁEM FELGI -DODAŁEM SPOILER -POŁOŻYŁEM NA NIM LAKIER CZERWONY METALIK ORAZ CZARNY POŁYSK NA TYM ZDJĘCIU JEST ORGINAŁ: A NA TYCH ZDJĘCIACH JEST MOJA WERSJA MODELU: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 23 Lipca 2006 Share Napisano 23 Lipca 2006 Całkiem fajny. Tylko jak na mój gust odcien ciut zbyt jaskrawy. Może o wina aparatu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godfryd Napisano 23 Lipca 2006 Share Napisano 23 Lipca 2006 Dla mnie ok. ale daj ostrzejsze fotki ;) pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iraz Napisano 24 Lipca 2006 Autor Share Napisano 24 Lipca 2006 Całkiem fajny. Tylko jak na mój gust odcien ciut zbyt jaskrawy. Może o wina aparatu? Zgadz się wina aparatu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szesnastak Napisano 25 Lipca 2006 Share Napisano 25 Lipca 2006 Fajnie ci to wyszło. Bardzo ładny model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iraz Napisano 28 Lipca 2006 Autor Share Napisano 28 Lipca 2006 Wielkie dzięki za posty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi