bobi Napisano 7 Sierpnia 2008 Share Napisano 7 Sierpnia 2008 Witam wszystkich! Po dłuższej nie obecności na forum postanowiłem że pora napisać coś ale żeby nie zanudzać przejdziemy do konkretów. Obiektem relacji jest renault magnum produkcji itareli. Model ten nabyłem w sklepie modelarskim w Krakowie. Jak widać na zdjęciach rama jest prawie gotowa nie dawałem wcześniej fotek ponieważ nie miałem internetu. Proszę o opinie i sugestie dotyczące modelu. A teraz czas na fotki: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 7 Sierpnia 2008 Share Napisano 7 Sierpnia 2008 Masz już jakiś pomysł na malowanie kabiny, ramy i sinlika?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 7 Sierpnia 2008 Share Napisano 7 Sierpnia 2008 No to czekam na wiecej informacji , jak by cos było potrzebne to może moge pomóc bo obecnie tez robie magnum . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobi Napisano 7 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 7 Sierpnia 2008 Co do malowania myśle nad czerwono czarnym ale może się to zmienić. Co do silnika skrzynia biegów będzie srebrna a rama czarna. Czyli żadna rewelacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szałek_CMG Napisano 7 Sierpnia 2008 Share Napisano 7 Sierpnia 2008 Hmmm czerwono-czarny to tak jak moja Scania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobi Napisano 8 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 8 Sierpnia 2008 Witam Dzisiaj podłubałem przy renacie i zrobiłem ośki i zawieszenie oraz chłodnice. Zresztą widać wszystko na fotkach Sorka że tak mało fotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 8 Sierpnia 2008 Share Napisano 8 Sierpnia 2008 Właśnie ze nie widać na fotkach :( , lepiej mniej a dokładniej z fotkami . Weź oddal troche aparat zeby złapał ostrość , bo na tych fotach to nic nie widać ;/ , widze ze jeszcze robisz cos przy scani ;> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 8 Sierpnia 2008 Share Napisano 8 Sierpnia 2008 Też chciałem kupić Renie ale jak już ukulałem kasę to w sklepie już jej nie było i tak nabyłem Scanie R620... Odkąd pamiętam podobały mi się Magnumki... Pozdrawiam i powodzenia!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobi Napisano 10 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 10 Sierpnia 2008 Elo elo Właśnie wczoraj zrobiłem silnik i go pomalowałem ale jakoś nie miałem głowy do wstawiania fotek więc robię to dzisiaj. Dzisiaj zajmę się montowaniem silnika w ramie bo na zdjęciach jest założony na próbę jeszcze osprzęt dojdzie i będzie gites malines. koniec gadania pora na foty jak zwykle 3 może coś na nich widać a jak ktoś by chciał dokładniejsze fotki to proszę pisać albo na PW albo tutaj w temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi