martinello Napisano 3 Stycznia 2023 Share Napisano 3 Stycznia 2023 (edytowane) Witam Trochę się pobawiłem tym modelem, ale postanowiłem sprzedać... Model T-72B3 Menga, numer katalogowy TS-028, o taki: Zaczęty przeze mnie, sklejona jest bryła kadłuba (góra nie jest przyklejona do wanny): Skorupa wieży poklejona: Nieprzyklejone elementy w woreczkach strunowych, pogrupowane wg kroków w instrukcji: Model sprzedaję dodatkami: - złożone friule ATL-136, niezłożona kompletna lufa Voyagera VBS0518, lina z dodatkami Eureka ER3550. Brak fabrycznych traków, kalka i instrukcja nie ruszone, z fabrycznych blaszek wyciałem jedną siatkę - naklejoną już na kadłub. Dodatkowo flagi Indii i Serbii z Tank Biathlonu. Sprzedam za 280 *) pln plus przesyłka inpostem, lub wymienię na modele i dodatki do lotnictwa w 1/72 *) cena jak za fabrycznie nowy model, gdyż dodatki też trochę kosztowały Edytowane 7 Lutego 2023 przez martinello 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martinello Napisano 4 Stycznia 2023 Autor Share Napisano 4 Stycznia 2023 do jutra obniżka - 250 pln + 15 inpost. Razem 265 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martinello Napisano 10 Stycznia 2023 Autor Share Napisano 10 Stycznia 2023 (edytowane) NADAL JEDNAK AKTUALNE. Transakcja nie doszła do skutku... Edytowane 13 Stycznia 2023 przez martinello Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martinello Napisano 13 Stycznia 2023 Autor Share Napisano 13 Stycznia 2023 Ewentualna wymiana na samoloty alianckie II wojna góra dwusilnikowe (mosquito, beaufighter). Ze współczesnych to jakieś ciekawe i nieszablonowe konstrukcje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnajperTBG Napisano 21 Stycznia 2023 Share Napisano 21 Stycznia 2023 Napisałem priv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martinello Napisano 7 Lutego 2023 Autor Share Napisano 7 Lutego 2023 Do zamknięcia - sprzedane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi