marek d Napisano 8 Stycznia 2023 Share Napisano 8 Stycznia 2023 (edytowane) Jak w tytule skala 1: 48 .. zależy mi na elementach potrzebnych do wykonania Bic Maca , gwiazdy mogę wymalować. Jeżeli ktoś ma na zbyciu chętnie przyjmę. Wdzięczność będzie wymierna. Edytowane 8 Stycznia 2023 przez marek d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 8 Lutego 2023 Autor Share Napisano 8 Lutego 2023 W dniu 8.01.2023 o 18:11, marek d napisał: zależy mi na elementach potrzebnych do wykonania Bic Maca ciągle aktualne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 17 Kwietnia 2023 Autor Share Napisano 17 Kwietnia 2023 Nie aktualne gdyż dzięki uprzejmości i pomocy sklepu MARTOLA, stałem się posiadaczem kalkomanii do Bic Maca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi