pezetel Napisano 9 Sierpnia 2008 Share Napisano 9 Sierpnia 2008 Witam. Zapowiada się niezły model w "jedynej słusznej" skali . http://www.hyperscale.com/2008/reviews/kits/bf110c7previewjc_1.htm Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bożo wpożo Napisano 9 Sierpnia 2008 Share Napisano 9 Sierpnia 2008 Już nie mogę się doczekać , mam zamiar go kupić . Ciekawe ile będzie kosztował . Muszę so bie tylko znaleźć jakiś bodziedz , przy którym będzie mi się go najlepiej kleiło . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pezetel Napisano 9 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 9 Sierpnia 2008 Witam. W linku poniżej więcej szczegółów. http://www.network54.com/Forum/149674/message/1217803104/Instructions+and+more+sprue+shots+for+Dragon+1-32-scale+Bf+110+C-7+kit%2C+via+Jerry+Crandall Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIO BY NAITT Napisano 9 Sierpnia 2008 Share Napisano 9 Sierpnia 2008 Ciekawe ile będzie kosztował . Zapewne w okolicach 250 - 300 zł ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bożo wpożo Napisano 9 Sierpnia 2008 Share Napisano 9 Sierpnia 2008 Dzięki chłopaki za pomoc i fajnego linka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 9 Sierpnia 2008 Share Napisano 9 Sierpnia 2008 Zapowiada się ciekawie z tego co wynika z instrukcji będzie tylko jeden silnik trochę głupio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radzio65 Napisano 14 Listopada 2008 Share Napisano 14 Listopada 2008 Ma makiety obu silników, właśnie stałem się szczęśliwym posiadaczem tego modelu. Robi wrażenie. Co do ceny - 249 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi