Szupryt Napisano 13 Stycznia 2023 Share Napisano 13 Stycznia 2023 Był u mnie ktoś i zostawił mi coś. A konkretnie dwa modeliki, opisane w tytule; kompletne, z kalkami, części w folii. Generalnie vacu nie moja technologia, a Avia nie moja tematyka. Więc sobie pomyślałem, że jeśli komuś brakuje ich do kolekcji, to mogę wymienić oba w/w modele na jeden z poniższych: - Mig-21 1/100 Plasticart (dowolna edycja, może być bez kalek) - Jak-15 1/72 Matchbox albo jakiegoś innego wintasia w podobnych klimatach. W razie czego wyślę paczkomatem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmx62 Napisano 18 Stycznia 2023 Share Napisano 18 Stycznia 2023 (edytowane) A Matchbox robił Jak-15? Nie wiedziałem. Masz może boxarta albo jakiegoś linka? Dwa dni później: dobra, sam se znalazłem ale to nie M-x a przepak Pioniera Sorki że nie w temacie. Edytowane 20 Stycznia 2023 przez jmx62 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi