martinello Napisano 14 Stycznia 2023 Share Napisano 14 Stycznia 2023 (edytowane) Witam Do sprzedaży przygotowałem model T17E2 Staghound A.A. - SPRZEDANY Edytowane 28 Lutego 2023 przez martinello Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martinello Napisano 18 Stycznia 2023 Autor Share Napisano 18 Stycznia 2023 Sprzedam skompletowany przeze mnie zestaw do budowy Chilijskiego M50/60 w skali 1/35. Zestaw składa się z: kompletnego kadłuba M51 Tamiya. Wieży M50 z Dragona - przejściówkę do kadłuba Tamiya już zrobiłem Gąsienic HVSS RFM - złozone, zostało parę wolnych ogniwek, Kalek z zestawu AK Interactive AK809 - schemat malowania "A", Blaszki Voyagera PE 35182 (do modelu dragona, ale da się dopasować do Tamiya) Konwesji żywicznej (już niedostepnej na rynku Grega Buechlera "Chilean M50/60 HVSS Sherman "basic" Conversion" Proponuję cenę 300 pln + przesyłka inpostem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martinello Napisano 22 Stycznia 2023 Autor Share Napisano 22 Stycznia 2023 (edytowane) trochę nowych drobiazgów: blaszki: siatki do Priesta SPRZEDANE, zestaw Voyagera - 90 pln. Oczywiście plus przesyłka, możliwa wymiana. Edytowane 13 Lutego 2023 przez martinello aktualizacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martinello Napisano 8 Lutego 2023 Autor Share Napisano 8 Lutego 2023 (edytowane) Następne fanty: - Model Shermana ARV Mk.I SPRZEDANY - M4A3E8 - Kubański: Części składowe to: kompletna wieża Tasca / Asuka, Wanna i transmisja - żywice legend, Góra kadłuba i dodatki - dragon plus zbieranina, Elementy pokryw silnika - Tasca / Asuka Kalkomanie do Kubańczyka. podwozie - z modelu Academy, bez gąsienic Proponuję cenę : 150 pln + przesyłka inpostem (lub wymienię na modele i dodatki do lotnictwa w 1/72) - Sherman III Asuka 35-018 SPRZEDANY - wieża CMK przystosowana do wieży Tasca / Asuka wraz ze skorupą Tasca. Już przy zakupie nie było kilku drobnych elementów żywicznych - łatwych do dorobienia. Zestaw lekko zaczęty - sklejona podłoga wieży i wklejony pierścień w skorupę TASCA. Dodatkowo - lufy B Model (75 i browning) oraz elementy zamka z modelu tamiya (zestaw cmk nie miał tych elementów). Proponuję cenę : 100 pln + przesyłka inpostem (lub wymienię na modele i dodatki do lotnictwa w 1/72) - Wanna M4/M4A1 z modelu italeri Sprzedana. - Opracowany kiedyś przeze mnie "uniwersalny kadłub M4/M4A2 dv. Sprzedana. - kadłub od M4 Tamiya To co widać na zdjęciu, kadłubowy k-em Tasca. Ja miałem z tego robić wczesnego M4A3, ale odpuściłem. Proponuję cenę : 20 pln + przesyłka inpostem (lub wymienię na modele i dodatki do lotnictwa w 1/72) Edytowane 23 Lutego 2023 przez martinello aktualizacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarecki720 Napisano 10 Lutego 2023 Share Napisano 10 Lutego 2023 napisałęm priv odnośnie Model Shermana ARV Mk.I Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martinello Napisano 10 Lutego 2023 Autor Share Napisano 10 Lutego 2023 Arv j sherman ìii już zarezerwowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rhinoceros Napisano 11 Lutego 2023 Share Napisano 11 Lutego 2023 Priv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martinello Napisano 11 Lutego 2023 Autor Share Napisano 11 Lutego 2023 Wanna italeri, kadlubek dv i siatki na priesta są zarezerwowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martinello Napisano 18 Lutego 2023 Autor Share Napisano 18 Lutego 2023 (edytowane) Nowe fanty Model M31 Takom Kompletny, nieruszony. Cena - 170 pln + przesyłka inpost. M3A1 Takom ( z możliwością wykonania M3A1 z odlewanym kadłubem) Kompletny, nieruszony. Tak jak napisałem powyżej w pudełku jest też góra kadłuba i elementy do zbudowania M3A1 z odlewanym kadłubem - bez kalek do M3A1. Cena - 170 pln + przesyłka inpost. Wanna M4A3 Tasca Sprzedane. Żywiczne filtry powietrza do M4/M4A1 produkt TMD. Jeden odlew w górnej części jest troszkę niedolany, ale w niewidocznym miejscu. Cena - 40 pln + przesyłka inpost Filtry powietrza do M4/M4A1 tasca - sprzedane. Wanna M4/M4A1 wczesna (nitowana) TASCA. Kompletna ale bez tylnych drzwi - mogę dodać tylną ściankę od innego modelu (italeri) do przeszczepu drzwi. cena - 50 pln + przesyłka inpost Zywiczne dno kadłuba M4/'M4A1 Formations oraz wypełniacze sponsonów do modelu Tamiya. Lekko pęknięte w przedniej części. Cena - 30 pln + przesyłka inpostem Blaszka ABER do Firefly - kompletna, nieruszona cena 50 pln + przesyłka inpostem Blaszka Voyader - dodatkowe wyposażenie do M4A2 (pojemnik zawieżowy, wyposażenie pustynne) cena 50 pln + przesyłka inpost Dwie góry kadłuba - M4A4 po przejściach (do reanimacji) i M4 composite zrobiona przeze mnie z tyłu M4A3 Tamiya i przodu M4A1 Italeri. Dodam za darmo do zakupów Edytowane 23 Lutego 2023 przez martinello Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martinello Napisano 18 Lutego 2023 Autor Share Napisano 18 Lutego 2023 I jeszcze AMX-13 z Takoma. Formalnie miał to być AMX-13/105, ale jako że lufa poszła do innego projektu model; przygotowany jest do zbudowania standardowego AMX-13/75. Model zaczęty - niektóre elementy posklejane inne wycięte z ramek i posortowane w woreczki, gąsienice wycięte i poszlifowane. Sprzedaję razem z dodatkami Kalki do libańskich AMX, Lufa 75 DEF MODEL Dwa zestawy Voyagera: - blaszka podstawowa - to z jej pomocą mozna model przerobić na 75 - np. kosze na wieży etc. - blaszka z reflektorami i ich osłonami. Całość - 200 pln + przesyłka inpostem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tom71 Napisano 23 Lutego 2023 Share Napisano 23 Lutego 2023 Zakupiłem od kolegi kilka rzeczy , wszystko zgodnie z opisem , porządnie spakowane , szybko i w dobrej cenie zresztą po co ja to piszę ....... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martinello Napisano 23 Lutego 2023 Autor Share Napisano 23 Lutego 2023 Dzięki, miłej zabawy z fantami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi