Sjmport Napisano 16 Stycznia 2023 Share Napisano 16 Stycznia 2023 W dołączonej broszurce było info, że Węgrzy kupili jeden czołg Panzer I Ausf.B. Jako, że miałem kalkomanie z nieudanego Toldi to zrobiłem Węgra. Malowanie i oznakowanie na zasadzie domysłu, bo nie dokopałem się zdjęcia realnego pojazdu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Helmut Napisano 16 Stycznia 2023 Share Napisano 16 Stycznia 2023 Ciekawy pomysł, że Madziar, ale jakiś taki za czysty mi się zdaje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sjmport Napisano 16 Stycznia 2023 Autor Share Napisano 16 Stycznia 2023 Teraz, Helmut napisał: Ciekawy pomysł, że Madziar, ale jakiś taki za czysty mi się zdaje... Bo taki na pokaz czołg jest. Na defilady itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Helmut Napisano 16 Stycznia 2023 Share Napisano 16 Stycznia 2023 Aaa, to zmienia postać rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolekcjoner WP Napisano 16 Stycznia 2023 Share Napisano 16 Stycznia 2023 Bardzo ładny model i to w jak nietypowym malowaniu! Ja lubię Ftf-y za to, że można takiego złożyć w jeden dzień, a w drugi pomalować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sjmport Napisano 17 Stycznia 2023 Autor Share Napisano 17 Stycznia 2023 10 godzin temu, Kolekcjoner WP napisał: Bardzo ładny model i to w jak nietypowym malowaniu! Ja lubię Ftf-y za to, że można takiego złożyć w jeden dzień, a w drugi pomalować Dziękuję. Sam model ma jeszcze potencjał na przeróbki w miarę proste. Pojazd sanitarny czy też transporter amunicji holujący na przykład działko 2cm. Temat malowań też nie jest wyczerpany: Hiszpania, wczesny trójkolorowy, dwukolorowy, jednolicie szary, afrykański. Można też i Chorwata zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolekcjoner WP Napisano 17 Stycznia 2023 Share Napisano 17 Stycznia 2023 Jeśli chodzi o mnie i potencjał modeli Ftf, to w planach mam kiedyś konwersję PF 621 na wersję gąsienicową, 7TP z pługiem odśnieżnym i jak znajdę wenę, to może nawet zrobię jakąś zabudowę specjalną na PF 621 z użyciem płytki plastikowej. Ciekawy też jest lotniskowy ciągnik C4P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sjmport Napisano 17 Stycznia 2023 Autor Share Napisano 17 Stycznia 2023 27 minut temu, Kolekcjoner WP napisał: Jeśli chodzi o mnie i potencjał modeli Ftf, to w planach mam kiedyś konwersję PF 621 na wersję gąsienicową, 7TP z pługiem odśnieżnym i jak znajdę wenę, to może nawet zrobię jakąś zabudowę specjalną na PF 621 z użyciem płytki plastikowej. Ciekawy też jest lotniskowy ciągnik C4P. Potencjał jest spory to fakt. Zważywszy, że Niemcy mieli różne pomysły to jest spore pole do popisu . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi