Mateo86 Napisano 16 Stycznia 2023 Share Napisano 16 Stycznia 2023 Czołem, Jak w temacie. Kupię model F-4 Phantom w skali 1/48. @witox Twoje ogłoszenie aktualne? Nie mogę odpowiadać ani napisać PW, więc jak coś to się odezwij. Pozdrawiam Mateusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mcrec1962 Napisano 16 Stycznia 2023 Share Napisano 16 Stycznia 2023 Witam ,a z jakiej firmy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateo86 Napisano 16 Stycznia 2023 Autor Share Napisano 16 Stycznia 2023 Rozważę każdą propozycję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witox Napisano 17 Stycznia 2023 Share Napisano 17 Stycznia 2023 12 godzin temu, Mateo86 napisał: @witox Twoje ogłoszenie aktualne? Nie mogę odpowiadać ani napisać PW, więc jak coś to się odezwij. Pozdrawiam Mateusz Tak, dostępny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biket26 Napisano 17 Stycznia 2023 Share Napisano 17 Stycznia 2023 Wysłałem priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi