chipmen Napisano 11 Sierpnia 2008 Share Napisano 11 Sierpnia 2008 Witam mam problem ponieważ zgubiłem instrukcje obsługi od modelu uss tarawa 1/720 revell prosze was jak macie to powiedcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemos19 Napisano 11 Sierpnia 2008 Share Napisano 11 Sierpnia 2008 www.revell.de - do wiekszosc modeli posiadaja skany instrukcji. Ps - zly dzial. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 11 Sierpnia 2008 Share Napisano 11 Sierpnia 2008 Przesunięte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chipmen Napisano 11 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 11 Sierpnia 2008 dzięki za podpowiedź sam bym tego w życiu nie odkrył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chipmen Napisano 11 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 11 Sierpnia 2008 Witam ponownie naszukałem się i nieznalazłem tej instrukcji na stronie revella więc dalej proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi