Hafes Napisano 12 Sierpnia 2008 Share Napisano 12 Sierpnia 2008 Aaaaah... urlop... Zamiast siedzieć gdzieś nad wodą człowiek siedzi, lepi i maluje Marnując urlopowy czas zmalowałem sobie popiersie słynnego Edwarda Teach'a zwanego Czarnobrodym. Produkt Verlindena w skali 200mm. Jak to zwykle u mnie pomazane Pactrami. Dorobiłem tylko kolczyki w uszach i zastanawiam się czy nie dać jakiegoś fikuśnego piórka na kapeluszu. Podstawka jeszcze nie skończona bo mi się co i rusz zmienia koncepcja. Jak zwykle zapraszam do komentowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jurek Killer Napisano 17 Sierpnia 2008 Share Napisano 17 Sierpnia 2008 Przydała by się jeszcze papuga na ramieniu A tak poważnie - ciekawy pomysł i genialne wykonanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hafes Napisano 17 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 17 Sierpnia 2008 Dzięki! O papudze myślę od samego początku. Tylko skąd wziąć ptaszora w tej skali? No, chyba że pokombinuję ze zrobieniem samemu z Green Stuff. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi