Hafes Napisano 12 Sierpnia 2008 Napisano 12 Sierpnia 2008 Aaaaah... urlop... Zamiast siedzieć gdzieś nad wodą człowiek siedzi, lepi i maluje Marnując urlopowy czas zmalowałem sobie popiersie słynnego Edwarda Teach'a zwanego Czarnobrodym. Produkt Verlindena w skali 200mm. Jak to zwykle u mnie pomazane Pactrami. Dorobiłem tylko kolczyki w uszach i zastanawiam się czy nie dać jakiegoś fikuśnego piórka na kapeluszu. Podstawka jeszcze nie skończona bo mi się co i rusz zmienia koncepcja. Jak zwykle zapraszam do komentowania. Cytuj
Jurek Killer Napisano 17 Sierpnia 2008 Napisano 17 Sierpnia 2008 Przydała by się jeszcze papuga na ramieniu A tak poważnie - ciekawy pomysł i genialne wykonanie Cytuj
Hafes Napisano 17 Sierpnia 2008 Autor Napisano 17 Sierpnia 2008 Dzięki! O papudze myślę od samego początku. Tylko skąd wziąć ptaszora w tej skali? No, chyba że pokombinuję ze zrobieniem samemu z Green Stuff. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi