skikut87 Napisano 5 Września 2008 Autor Share Napisano 5 Września 2008 coś w stylu by gdzie nie gdzie wziasc w zagłębienia płukankę czarna i przetrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 6 Września 2008 Share Napisano 6 Września 2008 jasna sprawa, to walcz Waśc i pokazuj, bom ciekaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 12 Września 2008 Autor Share Napisano 12 Września 2008 tak wygląda tuz przed finiszem mam pytanie błocić kola czy zostawić tak jak są mnie osobiście się podobają tak jak teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 12 Września 2008 Share Napisano 12 Września 2008 Koła lekko przybłoć, model BDB. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 12 Września 2008 Share Napisano 12 Września 2008 skikut87 czy aby na pewno miejsce gdzie się wkłada naboje ma być czarne ? pytam bo ja w swoim marderze zrobiłem piaskowe trochę stalowym po obcierałem i mam zamiar mocno zwashować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 12 Września 2008 Autor Share Napisano 12 Września 2008 hmm wiesz na innych zdjęciach widać ze z przodu jest trochę na tym żółtej farby a i to jest ciemny metalizer jeśli nie widać dobrze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi