p2288 Napisano 10 Lutego 2023 Share Napisano 10 Lutego 2023 Coś tam niby umiem a nie umiem. Przez brak jakiegokolwiek czasu w dobie szkoły przełączam się figurki na pewien czas. O to taki zestaw upolowałem rok temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmroczko Napisano 10 Lutego 2023 Share Napisano 10 Lutego 2023 Moim zdaniem malowanie tych figurek bardzo rozwija umiejętności precyzyjnego malowania akrylami. Można też zaszaleć przy podstawkach. Powodzenia życzę! Paweł 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p2288 Napisano 10 Lutego 2023 Autor Share Napisano 10 Lutego 2023 48 minut temu, pmroczko napisał: Można też zaszaleć przy podstawkach Mam już trochę inspiracji . We wszystkich głównie to chemia i dry brush. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p2288 Napisano 11 Lutego 2023 Autor Share Napisano 11 Lutego 2023 Ludzie dają lajki a ja zapomniałem napisać, że to są inspiracje z Internetu a nie moje zdjęcia moich prac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi