Anteq123 Napisano 11 Lutego 2023 Share Napisano 11 Lutego 2023 Czy ktos mogl by mi powiedziec czy trzeba rozcieczac z woda lakiery bezbarwne zeby nalozyc je pedzlem bo nie mam mozliwosci nalozyc lakieru za pomoca spray'ju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myszaty Napisano 11 Lutego 2023 Share Napisano 11 Lutego 2023 Zależy od gęstości lakieru. Zrób próbę na boku jak się kładzie i tyle. Godzinę temu, Anteq123 napisał: trzeba rozcieczac z woda A to już zależy czy lakier jest ,,wodorozcieńczalny". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anteq123 Napisano 11 Lutego 2023 Autor Share Napisano 11 Lutego 2023 To co teraz miałem pod reka to lakier tamyia X-22 błyszczący nałożyłem do ba model i mi zalało wszystkie przecięcia co wygląda poprostu brzydko teraz spróbuję go rozcieńczyć z woda bo jest dosyć gesty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myszaty Napisano 11 Lutego 2023 Share Napisano 11 Lutego 2023 Lepiej kilka cieńszych niż jedna gruba warstwa. Ten lakier lepiej ,,pracuje" z rozcieńczalnikami z tamki lub gunze ( nie zaszkodzi taki z opóźniaczem / retarderem) lakier ma czas się wygładzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi