Jacek_m Napisano 16 Lutego 2023 Share Napisano 16 Lutego 2023 Witam kolegów modelarzy. Poszukuję planów fregaty Dar Pomorza zamieszczonych w Modelarzu 2002 nr 4, 5, 6 - wkładki z planami. Mogą być skany (chomiki niestety nie mają - już sprawdzałem). Allegro i olx - też nie. Jedyna nadzieja w Was. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
orkan Napisano 7 Marca 2023 Share Napisano 7 Marca 2023 Sprawdzę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
orkan Napisano 7 Marca 2023 Share Napisano 7 Marca 2023 Mam te Modelarze wraz planami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek_m Napisano 8 Marca 2023 Autor Share Napisano 8 Marca 2023 Dziękuję Ci Orkanie. Mam już te plany - w międzyczasie ktoś wydtawił na OLXsie. - musiałem kupić cały rocznik. Przy okazji praktyczna informacja - plany z M 2002 są kopią archiwalnych planów S. Chebdy publikowanych w Morzu w 1954r. Skany tych planów można znaleźć u chomików lecz bez specyfikacji lin do planu obkładania. Pozdrawiam JM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
orkan Napisano 8 Marca 2023 Share Napisano 8 Marca 2023 No to po sprawie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi