koksik750 Napisano 14 Sierpnia 2008 Share Napisano 14 Sierpnia 2008 Kolor: White Pearl, Zero Paint's, Black Pearl, Zero Paint's, Lakier bezbarwny; dwuskładnikowy, Zero Paint's Jedyna modyfikacje jakie poczyniłem to obniżenie auta. Niestety gdzieś zgubiłem jeden z kloszy lamp oraz halogeny. Jak je znajdę to prawdopodobnie je założę. W słońcu aby ukazać efekt perły: Wnętrze: Silnik: Bagażnik: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erykko Napisano 14 Sierpnia 2008 Share Napisano 14 Sierpnia 2008 Piękny model, szczególnie ten lakier. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 14 Sierpnia 2008 Share Napisano 14 Sierpnia 2008 Świetne 2 kolorowe malowanie kasty , no i ten połysk . Jak zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 14 Sierpnia 2008 Share Napisano 14 Sierpnia 2008 5/6... Ten jeden punkt za silnik zabrałem... Mogłoby być tam ciekawiej A tak, to piękny... Uderzyłeś w moje sedno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 14 Sierpnia 2008 Share Napisano 14 Sierpnia 2008 Lakierek jak zawsze lustro. No a silnik taki sobie, ale za to podoba mi się zawartośc bagażnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartini Napisano 14 Sierpnia 2008 Share Napisano 14 Sierpnia 2008 Respect naprawde świetny model.Dwa klory kast i fajny bagażnik.Piękny Dodge.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 14 Sierpnia 2008 Share Napisano 14 Sierpnia 2008 Piękny wozik co tu dużo mówić. Superowy lakier . Tylko jak dla mnie te felgi są za duże. Ciekawe jakby ten samochód na żywo na takich kołach skręcał xD . Pozrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miqs Napisano 14 Sierpnia 2008 Share Napisano 14 Sierpnia 2008 Kolejny ładnie wykonany model z pod twojej ręki, nie ma za bardzo co komentować, bo zawsze tak samo pięknie Bilonzo, felgi są adekwatne dla tego stylu, a auto na takich kołach to normalka w USA One mają przerobione nadkola lub wyższe zawieszenia więc skręcają Gościu nie miał z przodu spinnerów - nie wiem dlaczego. Pewnie ktoś potrzebował :] sry za podpisy, ale miałem takie zdjęcia wrzucone na serwer. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 30 Sierpnia 2008 Share Napisano 30 Sierpnia 2008 Oj nie pij tyle bo ręka się trzęsie, widać to na elementach małych malowanych pędzlem. Reszta jest git lakier jak zwykle na poziomie. Pozdrawiam Dumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Tul Napisano 30 Sierpnia 2008 Share Napisano 30 Sierpnia 2008 Kurcze normalnie mnie zamurowało z tym modelem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paffko Napisano 30 Sierpnia 2008 Share Napisano 30 Sierpnia 2008 Generalnie model zaje... bardzo fajny. Szkoda troche, że tak szaro-buro pod maską. Popracuj jeszcze troche nad maskowaniem drobnych elementów (deska rozdzielcza). Odstająca maska - no cóż, takie bywa spasowanie revella W sumie tylko te dwie małe drobnostki. Reszta Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tommi Napisano 3 Września 2008 Share Napisano 3 Września 2008 Ładny modelik , fajowe dwukolorowe malowanie , ale felgi jak dla mnie ciut za dużawe - amreykański tuning, oni tak lubią. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi