DBauer Napisano 14 Sierpnia 2008 Share Napisano 14 Sierpnia 2008 Witam. Potrzebne mi są oznaczenia do StuGa aufs B. Najlepiej jakieś proste bo chce je namalować aero. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 14 Sierpnia 2008 Share Napisano 14 Sierpnia 2008 Najprostsza metoda - otwierasz "Google grafika" i wpisujesz "StuG III Ausf. B", następnie klikasz "szukaj". Pojawi Ci się setki zdjęć StuG-ów. Trudniejsza, to w "Googlach" wpisujesz " StuG Abteilung i znajdujesz np to: http://www.die-sturmartillerie.com/foto1.HTM Pod każdym żółtym napisem jest galeria. Pzdr Ps. Olej tą 48-mkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 14 Sierpnia 2008 Share Napisano 14 Sierpnia 2008 A ja mam pytank zw z tematem czy stg 3 ausf a występował w kolorze piaskowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DBauer Napisano 14 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 14 Sierpnia 2008 Zdjęcia to nie problem mi chodziło raczej o wzory takie jak w instrukcji. Ma ktoś może instrukcje do tego modelu z Tamyja w 1/48? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 14 Sierpnia 2008 Share Napisano 14 Sierpnia 2008 A ja mam pytank zw z tematem czy stg 3 ausf a występował w kolorze piaskowym. Nie. Zdjęcia to nie problem mi chodziło raczej o wzory takie jak w instrukcji. Ma ktoś może instrukcje do tego modelu z Tamyja w 1/48? Jest taka sama jak w 35-tce, trzeba było od razu pisać i walić na gg. Odezwij sie jutro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 14 Sierpnia 2008 Share Napisano 14 Sierpnia 2008 Seb to będę miał w panzergrau może się cieniować nauczę. dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi