Ivan_Kolesnikov Napisano 2 Marca 2023 Share Napisano 2 Marca 2023 Cześć wszystkim! Uczę modelu słynnego Bayraktara. Dla wielu to zepsuty zestaw, mam takie same problemy jak inni. W wielu miejscach potrzebna była szpachla, dużo ciężarków... No i tyle. Uderzyły mnie jego wymiary. On jest po prostu ogromny! Lotnictwo nie jest moje, ale jak to się stało, że cię oceniam. Zrobiłem to na zamówienie. Dziękuję wszystkim za oglądanie. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 2 Marca 2023 Share Napisano 2 Marca 2023 całkiem nieźle wyszedł tylko jak go zrobiłeś w locie to przednie kółko chyba powinno być schowane 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek59 Napisano 2 Marca 2023 Share Napisano 2 Marca 2023 Podchodzi do lądowania. Przecież widać, "decha" mu stanęła. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi