jerzy_k Napisano 4 Marca 2023 Share Napisano 4 Marca 2023 Jak zobaczyłem ten pokraczny pojazd wiedziałem że będzie się świetnie nadawał na postapokaliptyczny wehikuł. W sumie nie musiałem go za bardzo modyfikować, dodałem nad kabiną kratownicę zabezpieczającą załogę, a na górze przestrzeń bagażową. Na przyczepce podwyższyłem burty żeby utrudnić dostanie się do środka niepowołanych osobników. Sam model, jak to Tamiya, sam się składał. Klasyk, ale jeszcze daje radę. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmroczko Napisano 4 Marca 2023 Share Napisano 4 Marca 2023 Cześć! Zazdroszczę, sam jeszcze nie doszedłem do tego, żeby to zbudować... Wyszedł bardzo dobrze! Ten wóz aż się prosi o kamuflaż MERDC... Pozdrawiam i życzę miłego dnia Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi