krn78 Napisano 23 Marca 2023 Share Napisano 23 Marca 2023 Nastał czas rozstać się z moim pierwszym aerografem. Zmalowałem nim kilka modeli, nauczyłem się dzięki niemu jak się aerografu używa, jak się go rozkłada, czyści, składa. Ma dyszę 0,2mm, w zestawie także 0,3mm. Dodatkowo dokupiłem do niego (i oddaję w gratisie, nierozpakowane jeszcze) dysze (razem z iglicami) 0,3mm i 0,5mm oraz trzy komplety uszczelek (także nierozpakowane), zakupione 'bo to chińczyk i na pewno będzie trzeba wymieniać'. Dodatkowo być może dorzucę jakieś gratisy, ale to drobnica, więc nie będę wspominał. Za co? Nie wiem... nie chcę go sprzedawać. W zamian - być może ktoś ma w domu nienaruszony model. Nie bawi mnie generalnie nic latającego ani pływającego (za nielicznymi wjątkami), więc jeśli ktoś ma coś na kołach lub gąsienicach w skali 1:35 lub większej, i miałby ochotę się zamienić - zachęcam do kontaktu. Rozważę wyjątki - latadło lub pływadło, ale priorytetem będzie tu jeździdło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krn78 Napisano 18 Kwietnia 2023 Autor Share Napisano 18 Kwietnia 2023 Temat jest już nieaktualny, więc proszę o jego zamknięcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi