krn78 Napisano 23 Marca 2023 Napisano 23 Marca 2023 Nastał czas rozstać się z moim pierwszym aerografem. Zmalowałem nim kilka modeli, nauczyłem się dzięki niemu jak się aerografu używa, jak się go rozkłada, czyści, składa. Ma dyszę 0,2mm, w zestawie także 0,3mm. Dodatkowo dokupiłem do niego (i oddaję w gratisie, nierozpakowane jeszcze) dysze (razem z iglicami) 0,3mm i 0,5mm oraz trzy komplety uszczelek (także nierozpakowane), zakupione 'bo to chińczyk i na pewno będzie trzeba wymieniać'. Dodatkowo być może dorzucę jakieś gratisy, ale to drobnica, więc nie będę wspominał. Za co? Nie wiem... nie chcę go sprzedawać. W zamian - być może ktoś ma w domu nienaruszony model. Nie bawi mnie generalnie nic latającego ani pływającego (za nielicznymi wjątkami), więc jeśli ktoś ma coś na kołach lub gąsienicach w skali 1:35 lub większej, i miałby ochotę się zamienić - zachęcam do kontaktu. Rozważę wyjątki - latadło lub pływadło, ale priorytetem będzie tu jeździdło.
krn78 Napisano 18 Kwietnia 2023 Autor Napisano 18 Kwietnia 2023 Temat jest już nieaktualny, więc proszę o jego zamknięcie.
Rekomendowane odpowiedzi