Bikernytzu Napisano 25 Kwietnia 2023 Share Napisano 25 Kwietnia 2023 Witajcie Chciałbym przedstawić swoje zmagania ze zwezda w 1:72 , model samolotu su-25 z lat 80tych z działań w Afganistanie. Z dodatkowym są koła żywiczne z reskita i kokpit Pavla którego...niestety nic nie widać.. Miłego ogladania 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudy0007 Napisano 27 Kwietnia 2023 Share Napisano 27 Kwietnia 2023 Daj więcej zdjęć bo model wydaje się być fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bikernytzu Napisano 28 Kwietnia 2023 Autor Share Napisano 28 Kwietnia 2023 10 godzin temu, rudy0007 napisał: Daj więcej zdjęć bo model wydaje się być fajny 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JJ62 Napisano 28 Kwietnia 2023 Share Napisano 28 Kwietnia 2023 Bardzo efektownie wygląda, choć nie jest to moja ulubiona maszyna. Nie planowałem jej kupować od czasów posiadania starego KP, ale chyba się złamię. Tym bardziej, że będzie Clear Prop 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bikernytzu Napisano 28 Kwietnia 2023 Autor Share Napisano 28 Kwietnia 2023 (edytowane) 5 minut temu, JJ62 napisał: Bardzo efektownie wygląda, choć nie jest to moja ulubiona maszyna. Nie planowałem jej kupować od czasów posiadania starego KP, ale chyba się złamię. Tym bardziej, że będzie Clear Prop Ja tam mecze też tego KP/ mistercrafta również Jest ogrom dodatków do tego samolotu które bez problemu pasują do KP/MC/zvezda /artmodel Edytowane 28 Kwietnia 2023 przez Bikernytzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi