Mario Napisano 13 Czerwca 2023 Share Napisano 13 Czerwca 2023 Super wyszedl, starnnie wykonany, subtelnie zmęczony, mój syn buduje w tym malowaniu, a ja też mam swojego z tygrysem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcinej Napisano 14 Czerwca 2023 Autor Share Napisano 14 Czerwca 2023 W dniu 13.06.2023 o 18:58, Ripper1 napisał: Ciekaw jestem twojej opinii na temat tego zestawu ponieważ mam zamiar się na niego porwać i też zbudować Polską wersję F-16 a gdzieś czytałem że jest to faktycznie najlepszy zestaw do zrobienia naszej maszyny Jest na pewno najlepszy pod tym względem, że kupujemy wersję Block 52+ i mamy wszystko co niezbędne do budowy naszego Jastrzębia. Co do samej budowy, trzeba się pomęczyć przy wlocie powietrza i łączeniu elementów na dziobie, przed owiewką. Do tego wiadomo, żywiczny kokpit i dysza silnika zrobią swoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sasini Napisano 15 Czerwca 2023 Share Napisano 15 Czerwca 2023 Widziałam na żywo, inspirujący i pięknie zrobiony model 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi