orkan Napisano 27 Maja 2023 Share Napisano 27 Maja 2023 (edytowane) Edytowane 16 Marca przez orkan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
orkan Napisano 4 Lipca 2023 Autor Share Napisano 4 Lipca 2023 Up. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tom71 Napisano 17 Lipca 2023 Share Napisano 17 Lipca 2023 Wydaje mi się że widziałem SD. Kfz. 234 na OLX za 90.- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
orkan Napisano 19 Lipca 2023 Autor Share Napisano 19 Lipca 2023 Dziękuję Tom71 za informację . Sd.Kfz . już u mnie. Flak 41 nadal aktualny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
orkan Napisano 16 Marca Autor Share Napisano 16 Marca Zakupię model jak w tytule. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi