JWM Napisano 1 Czerwca 2023 Share Napisano 1 Czerwca 2023 Witam, Hoever MF 11 był oryginalną norweską konstrukcją. Model z zestawu wakuformy firmy Broplan w malowaniu z kwietnia 1940 roku, z walk w Norwegii. Zdjecie prowdziwego samolotu w tym malowaniu tu: Na pierwszym planie norweski He 115. Pozdrawiam JWM 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skarczu Napisano 2 Czerwca 2023 Share Napisano 2 Czerwca 2023 Fajny model . Większość, które zamieściłeś w galerii nie jest mi znana - za to ogromny plus. Bardzo mi się podobają naciągi - jakiej linki używasz? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 2 Czerwca 2023 Share Napisano 2 Czerwca 2023 Jak na vacu to model wyszedł bardzo fajnie. Plus za bardzo niszowy temat 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JWM Napisano 2 Czerwca 2023 Autor Share Napisano 2 Czerwca 2023 8 godzin temu, skarczu napisał: Fajny model . Większość, które zamieściłeś w galerii nie jest mi znana - za to ogromny plus. Bardzo mi się podobają naciągi - jakiej linki używasz? Dzięki! Linki to "EZ line", w Polsce wyłączność (o ile się ne mylę) ma Jadar Hobby z Warszawy. Dosyc drogie, 30 m kosztuje bodajże 79 zł. Klei się kropelką. Ale jak na razie uważam, że warte każdej złotówki, nic lepszego nie znalazłem. Jest elestyczne. Wadą jest to że się elektryzuje, przekrój ma prostokątny (jest to raczej płaska taśma a nie okrągła linka), trochę wprawy trzeba nabyć, jak ze wszystkim... W sumie to na świecie istnieja dwa zestawy Hoevera MF 11, oba z Polski: Broplan waku i Choroszy żywica... Godzinę temu, mig napisał: Jak na vacu to model wyszedł bardzo fajnie. Plus za bardzo niszowy temat Dzięki! Norwegów z 1940 mam pięciu, następne też pewnie pokażę... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi