Leszek.Sz. Napisano 27 Sierpnia 2008 Share Napisano 27 Sierpnia 2008 Proszę o info na temat nr farby, chodzi o kolor obicia fotela w F-15E. Instrukcja mówi Green, mam kilka odcieni zielonego ale żaden nie pasuje przy porównaniu ze zdjęciami. Jest jakiś gotowiec(kolor) czy trzeba mieszać? Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raptorf22 Napisano 27 Sierpnia 2008 Share Napisano 27 Sierpnia 2008 Hmmm, ja bym dał Olive drab, przecież Aces II to chyba malowane były standardowo lub kolor ciemny beżowy (flata Tan?) Osobiście jak malowałem taki fotelik to dawałem olive drab. A zielone to chyba te oparcia nie były. Pomijam oczywiście nasze Efy z czarnymi obiciami w fotelach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leszek.Sz. Napisano 27 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 27 Sierpnia 2008 Zielony to nie jest, raczej zielony wpadający w oliwkowy. Mam kurtkę w takim kolorze to będę się wzorował na niej robiąc mieszankę Niektóre obicia są prawie czarne a niektóre właśnie zielonojakieśtam. Te z naszych efów przypominają mi obicia foteli z dużego fiata lata 70/80-te. W każdym razie jak nie ma gotowca to będę mieszał farby. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi