Antyvirus Napisano 28 Sierpnia 2008 Share Napisano 28 Sierpnia 2008 Witam serdecznie. Jako ,że jestem tu nowy na początek chiałem coś niecoś o sobie Mam na imie Tomek, jestem z Wrocławia i zajmuje się modelarstwem, o ile można tak napisać, od mniejwięcej 2 lat. Nie posiadam areo więc wszstkie moje modele to zwykłe Pactry + pędzel i troche suchego pigmentu. Na początek chciałbym abyście wyrazili swoją opinie o tej oto dioramie, którą w wielkich bólach udało mi sie skończyć. Będe wdzięczny za wszelkie rady i sugestie życze miłego, mam nadzieje, oglądania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yonex13 Napisano 28 Sierpnia 2008 Share Napisano 28 Sierpnia 2008 Wszystko spox... Tylko ja mam jedno pytanie jaka to skala?? Jaka firma modeli i figurek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Antyvirus Napisano 28 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 28 Sierpnia 2008 Masz racje zapomniałem o specyfikacji. Figurki Dragona + Tygrys Academy (wersja w wnętrzem), Wrak to stara pantera Italerki Wszytsko 1:35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yonex13 Napisano 28 Sierpnia 2008 Share Napisano 28 Sierpnia 2008 Aha dzięki bardzo. Mnie się wszystko podoba. Ale nie wiem jak innym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tankista17 Napisano 28 Sierpnia 2008 Share Napisano 28 Sierpnia 2008 jestem pod wrażeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stroju Napisano 28 Sierpnia 2008 Share Napisano 28 Sierpnia 2008 Jak po dwóch latach w modelarstwie to świetnie. O zgodności nie będę pisał bo aż tak dobrze się nie znam. Gratulacje cierpliwości!! Domek fajnie łączony na zakładkę, Samoróbka? Z czego zrobiłeś śnieg? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Antyvirus Napisano 28 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 28 Sierpnia 2008 Dziękuje. Jeszcze wiele przede mną nauki i zniszczonych modeli. Domek zrobiłem sam z listewek, śnieg to mieszanina mąki i sody. Mąki dałem jednak zbyt dużo i miejscami po wyschnięcu klej popękał i wygląda jak pustynia po suszy. Zalogowałem sie dziś dopiero więc w najbliższym czasie podrzuce fotki kilku modeli Które udało mi sie jeszcze popsuć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stroju Napisano 28 Sierpnia 2008 Share Napisano 28 Sierpnia 2008 Następnym razem jako śniegu użyj samej sody przyklejonej na lakier do włosów (ja tak robię), nie będzie pękać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 28 Sierpnia 2008 Share Napisano 28 Sierpnia 2008 Małe ALE do śniegu ... tak to poprostu cudeńko ;) chciał bym zeby takie cos kiedyś postało na mojej półce ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leszek.Sz. Napisano 28 Sierpnia 2008 Share Napisano 28 Sierpnia 2008 Dziękuje. Jeszcze wiele przede mną nauki i zniszczonych modeli. Mąki dałem jednak zbyt dużo i miejscami po wyschnięcu klej popękał i wygląda jak pustynia po suszy. A mnie właśnie ten popękany śnieg najbardziej się podoba. Dzięki za przepis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej2 Napisano 28 Sierpnia 2008 Share Napisano 28 Sierpnia 2008 Mnie się wszystko podoba.Ale nie wiem jak innym. Innym, jak na przykład mnie się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erykko Napisano 28 Sierpnia 2008 Share Napisano 28 Sierpnia 2008 Bardzo mi się podoba, tym bardziej, że malujesz pędzlem i by osiągnąć taki efekt musisz poświęcić więcej czasu niż w przypadku aerografu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siela Napisano 28 Sierpnia 2008 Share Napisano 28 Sierpnia 2008 Bardzo ładna diorama. Myśle, że bardziej doświadczeni modelarze będą mieli pare uwag ale jak dla mnie jest naprawde bardzo fajnie. Popracował bym troche bardziej nad figurkami. Mąką na śnieg to super opcja ;) też u siebie to wykorzystałem ostatnio. Powodzenia w następnych pracach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czak45 Napisano 29 Sierpnia 2008 Share Napisano 29 Sierpnia 2008 Bardzo fajna kompozycja. Dobrze dobrane figurki. Ta rozwalona Panthera "rozciaga dioramke w czasie" Ale: Technicznie sporo rzeczy do dopracowania. Jednak widać, że kilka ciekawych technik już poznałes. Sumując napisze, że jest wiele plusów jak również minusów. Zycze miłego poznawania nowych technik i radości z eksperymentowania z nimi. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paffko Napisano 29 Sierpnia 2008 Share Napisano 29 Sierpnia 2008 Ten popękany śnieg bardzo fajny. Wygląda jakby pod warstwą puchu była tafla lodu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi