Maciej72 Napisano 15 Czerwca 2023 Share Napisano 15 Czerwca 2023 Jak w temacie . Pzdr M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_OldMan_ Napisano 15 Czerwca 2023 Share Napisano 15 Czerwca 2023 Beżowa dysza 9304 to jest 0,3 mm. Szara dysza9305 to 0,4 mm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciej72 Napisano 15 Czerwca 2023 Autor Share Napisano 15 Czerwca 2023 Witam a posiadasz tą 0,3 ? Pzdr M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_OldMan_ Napisano 15 Czerwca 2023 Share Napisano 15 Czerwca 2023 Nie, sprzedałem jakiś czas temu, ale spytam człowieka któremu sprzedałem, może będzie się chciał pozbyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciej72 Napisano 15 Czerwca 2023 Autor Share Napisano 15 Czerwca 2023 To miło , czekam na info dzięki . Pzdr .M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giberes Napisano 15 Czerwca 2023 Share Napisano 15 Czerwca 2023 Taki wpis znalazłem z 2020 roku, też kiedyś szukałem dyszy, ale teraz już on tylko leży, mam szare i czarną, beżowej nie miałem. Testors now discontinues Aztek airbrushes. Well... I can't say that I'm surprised. RPM International Brands - a multi-billion dollar conglomerate which owns Testors, along with Rust-Oleum, Varathane, DAP and dozens of much bigger brands, has discontinued the following hobby lines over the past few years: Floquil Polly Scale Pactra Model Master ...and now, the Aztek airbrush line.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi