JWM Napisano 15 Czerwca 2023 Share Napisano 15 Czerwca 2023 (edytowane) Dornier 17 P, model z RS w malowaniu z Fernaufklärungsgruppe 11. Na jednej z fotek w towarzystwie Do 17 E z Legionu Condor (model z Airfixu). W obu przypadkach kalkomanie nie z zestawów fabrycznych. Edytowane 15 Czerwca 2023 przez JWM 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 16 Czerwca 2023 Share Napisano 16 Czerwca 2023 Fajne Dorniery. Do wersji E mam szczególny stosunek, dwa pierwsze takie w Drugiej Wojnie Światowej spadły niedaleko od miejsca gdzie mieszkam. Gnysiowa robota . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JWM Napisano 17 Czerwca 2023 Autor Share Napisano 17 Czerwca 2023 W dniu 16.06.2023 o 13:05, barszczo napisał: Fajne Dorniery. Do wersji E mam szczególny stosunek, dwa pierwsze takie w Drugiej Wojnie Światowej spadły niedaleko od miejsca gdzie mieszkam. Gnysiowa robota Tak, to też niedaleko ode mnie spadły te Gnysia... Model Dorniera E z Airfixu zrobiłe, jeszcze w latach siedemdziesiatych ubiegłego stulecia, niedawno go odświeżyłem. W sensie sklejenia bryły ma blisko 50 lat, malownie i naklejki poprawiałem,,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi