DerPanzersoldat95 Napisano 16 Września 2008 Share Napisano 16 Września 2008 a gdzie masz KM??? zgubiło się??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 16 Września 2008 Autor Share Napisano 16 Września 2008 Będzie na koniec, właśnie dlatego żeby się nie zgubiło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
choochoo Napisano 16 Września 2008 Share Napisano 16 Września 2008 O jak w piatek ku koncowi to miodzio a co do emigracjito jak samochodowa to super komfortowo ja jeszcze wezme aerogaf i pedzelki w pudelku na splawiki wedkarskie haha a z tymi pigmentami heh to mam nadzieje ze w razie czego sie wytlumacze pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DerPanzersoldat95 Napisano 16 Września 2008 Share Napisano 16 Września 2008 super wychodzi, narazie jest super ale to jeszcze nie koniec,aż strach pomyśleć jak będzie wyglądał ukończony, a propo Małego Sebka czyli mnie, ja jestem taką ofiarą losu że zawsze gubię Km, poważnie Ale dotychczas efekt jest super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 21 Września 2008 Autor Share Napisano 21 Września 2008 Koniec: viewtopic.php?p=139622#139622 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi