Hafes Napisano 19 Lipca 2023 Share Napisano 19 Lipca 2023 (edytowane) Cześć Szczęśliwym zrządzeniem losu wszedłem niedawno w posiadanie startera do gry bitewnej Togo Bogowie Wojny. A w starterze są okręty w skali 1/1200 z bitwy pod Cuszimą w postaci wydruków 3d. Fajnie jest grać pomalowanymi modelami więc je pomazałem co nieco. A woda na podstawkach z żelu od Vallejo. Generalnie jak na tę skalę to dużo szczegółów mają modele. Ale pomalowanie to już ciężka sprawa bo tylko wieże działowe są osobno doklejane i dostanie się w każdy zakamarek to solidna gimnastyka Edytowane 19 Lipca 2023 przez Hafes 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
socjo1 Napisano 20 Lipca 2023 Share Napisano 20 Lipca 2023 Przyjemne w widoku maluchy, zwłaszcza że tematyka niebanalna. Oczywiście uproszczenia widać, ale to już taka uroda skali. Domyślam się, że po kilku takich sesjach malarskich, mógłbyś z łatwością nakladac makijaż pchłom, np przed ich występami w cyrku Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hafes Napisano 20 Lipca 2023 Autor Share Napisano 20 Lipca 2023 Próbowałem ale kilka zgniotłem a reszta uciekła 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi