Szakalaka813 Napisano 30 Lipca 2023 Share Napisano 30 Lipca 2023 Cześć, Rosomak na wykończeniu to polecę z kolejnym, już lekko rozpoczętym projektem Tym razem chcę zrobić dioramę/winietę wzorowanym na poniższym zdjęciu. Model to w całości Druk 3D, przeskalowany ze skali 1:48. Finalnie dodam parę dodatków jak błotniki i inne bambetle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szakalaka813 Napisano 30 Lipca 2023 Autor Share Napisano 30 Lipca 2023 Parę fotek jak model wygląda obecnie 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 30 Lipca 2023 Share Napisano 30 Lipca 2023 Banzaj!!!! Jest moc w druku 3D. Czekamy na japońskie kolory. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebastian76 Napisano 30 Lipca 2023 Share Napisano 30 Lipca 2023 Zapowiada się mega interesująco - Japońce to rzadkie okazy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szakalaka813 Napisano 30 Lipca 2023 Autor Share Napisano 30 Lipca 2023 36 minut temu, robertmodelarz napisał: Banzaj!!!! Jest moc w druku 3D. Czekamy na japońskie kolory. Będzie trochę rozwalony, ale jakieś kolorki wpadną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szakalaka813 Napisano 30 Lipca 2023 Autor Share Napisano 30 Lipca 2023 23 minuty temu, Sebastian76 napisał: Zapowiada się mega interesująco - Japońce to rzadkie okazy Choć japońce jakoś super nie były to mi bardzo się widzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AchtungCancer Napisano 30 Lipca 2023 Share Napisano 30 Lipca 2023 Jakość wydruku wygląda bardzo dobrze - jakiej drukarki używasz? PS Rzuciło mi się w oczy na powiększeniu: spaw będziesz tu jeszcze dorabiał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szakalaka813 Napisano 30 Lipca 2023 Autor Share Napisano 30 Lipca 2023 1 minutę temu, AchtungCancer napisał: Jakość wydruku wygląda bardzo dobrze - jakiej drukarki używasz? PS Rzuciło mi się w oczy na powiększeniu: spaw będziesz tu jeszcze dorabiał? Używam Mini 8k, Wiem, że tam powinien być spaw, ale na górnych powierzchniach będzie ziemia -podobnie jak ma fotkach, na których się wzoruje i chyba finalnie nie będę już tam nic rzeźbił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szakalaka813 Napisano 30 Lipca 2023 Autor Share Napisano 30 Lipca 2023 (edytowane) No to pierwsze malowanie - jako baza pod weathering poszła ruda W końcu będzie wypalony tank ^^ Na podkład nałożyłem kolor chipping z Ammo, po wyschnięciu mokro w mokro Drybrushe Edytowane 30 Lipca 2023 przez Szakalaka813 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 1 Sierpnia 2023 Share Napisano 1 Sierpnia 2023 Fajny pomysł ogólnie, jestem ciekaw końcowego efektu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szakalaka813 Napisano 3 Sierpnia 2023 Autor Share Napisano 3 Sierpnia 2023 (edytowane) Powoli powstaje podstawka Edytowane 3 Sierpnia 2023 przez Szakalaka813 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 4 Sierpnia 2023 Share Napisano 4 Sierpnia 2023 (edytowane) Cieśnina giblartarska dla czołgów Edytowane 4 Sierpnia 2023 przez MayonesEXG7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad-Ciba Napisano 5 Sierpnia 2023 Share Napisano 5 Sierpnia 2023 No ciekawe, sam robię dwa wczesne. Oglądam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad-Ciba Napisano 6 Sierpnia 2023 Share Napisano 6 Sierpnia 2023 (edytowane) Masz gąsienice do tego modelu? Mam dwa komplety z Dragona jak coś. Chce wymienić na Fruille lub coś innego. Edytowane 6 Sierpnia 2023 przez Konrad-Ciba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szakalaka813 Napisano 6 Sierpnia 2023 Autor Share Napisano 6 Sierpnia 2023 1 godzinę temu, Konrad-Ciba napisał: Masz gąsienice do tego modelu? Mam dwa komplety z Dragona jak coś. Chce wymienić na Fruille lub coś innego. Mam drukowane z ugięciem, a finalnie ich i tak nie będzie za dużo widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szakalaka813 Napisano 9 Sierpnia 2023 Autor Share Napisano 9 Sierpnia 2023 Pierwsze prace terenowe w toku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi