birborkg Napisano 1 Sierpnia 2023 Share Napisano 1 Sierpnia 2023 (edytowane) Zamienię model jak w temacie foto poniżej na inny, najchętniej coś w skali 1/48. Mogę również sprzedać ( cena do uzgodnienia ) Model jest w stanie sklepowym. Przykłady co ewentualnie by mnie interesowało ( ale może być cos innego rozważę każdą propozycję ) Edytowane 1 Sierpnia 2023 przez birborkg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radziu_82 Napisano 1 Sierpnia 2023 Share Napisano 1 Sierpnia 2023 Mam Miga 15 bis Tamiya 61043. Do tego chyba mam jeszcze jakąś drobną waloryzację, chyba blaszkę. Jeżeli by Cię interesował ten model, to popołudniu mógłbym dokładnie podesłać zdjęcia tego co mam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
birborkg Napisano 1 Sierpnia 2023 Autor Share Napisano 1 Sierpnia 2023 Sorry ale nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
birborkg Napisano 1 Sierpnia 2023 Autor Share Napisano 1 Sierpnia 2023 Model powędrował do działu sprzedaży ale wymiana nadal aktualna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
birborkg Napisano 1 Sierpnia 2023 Autor Share Napisano 1 Sierpnia 2023 Temat do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi