Adams M1A1 Napisano 5 Sierpnia 2023 Share Napisano 5 Sierpnia 2023 Jak w temacie zdecydowanie zakupię( ew. wymienię) części wewnętrzne do T34-85 zarówno te do kadłuba jak i wyposażenie wieży firma obojętna. Pozdr. A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAZZY_bez_humoru Napisano 5 Sierpnia 2023 Share Napisano 5 Sierpnia 2023 mam w 1/16 jeżeli to poszukiwana przez ciebie skala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adams M1A1 Napisano 5 Sierpnia 2023 Autor Share Napisano 5 Sierpnia 2023 1 godzinę temu, FAZZY_bez_humoru napisał: mam w 1/16 jeżeli to poszukiwana przez ciebie skala Sorki ze nie podałem skali, oczywiście w 1/35. Bardzo żałuję że nie zrobimy dilu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adams M1A1 Napisano 23 Sierpnia 2023 Autor Share Napisano 23 Sierpnia 2023 No jak to nikt nic nie ma ??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi