ShaDow FoX Napisano 4 Września 2008 Share Napisano 4 Września 2008 Kleję SU-100 ze zvezdy i mam taki o to problem: właz kierowcy nie zamyka się nie wiem dlaczego tak jest, może ta pokrywa na jażmie wieży jest nie potrzebna ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 4 Września 2008 Share Napisano 4 Września 2008 Mi się wydaje że właz jest za wysoko http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/a/a2/Su-100_spatg.jpg/300px-Su-100_spatg.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 4 Września 2008 Autor Share Napisano 4 Września 2008 ale on nie jest wklejony tylko przyłożony dla pokazania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
93mati Napisano 4 Września 2008 Share Napisano 4 Września 2008 Nie chciałbym jeździć z takim kierowcą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 4 Września 2008 Autor Share Napisano 4 Września 2008 PS: nie patrzcie na niego hahaha, wygląda jak nie powiem co, no co nie ukrywam, nie wyszedł mi muszę go poprawic :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szakal85 Napisano 4 Września 2008 Share Napisano 4 Września 2008 Wygląda tak jakbyś miał całe działko za blisko lewej strony (włazu) ale nie wiem nie kleiłem tego. Tzn. mała poprawka. Kleiłem ten sprzęt ładnych lat temu, ale kartonowy z serii "Mały Modelarz" a to całkiem inna bajka a niżeli plastikowy model, u mnie wszystko grało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 4 Września 2008 Autor Share Napisano 4 Września 2008 no mi też się wydaje, że odlew jest źle wykonany, chyba będę musiał odkleic tą klapę i zrobic podniesioną, sam nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi