KFS-miniatures Napisano 10 Sierpnia 2023 Share Napisano 10 Sierpnia 2023 1/350 International Marine Signal Flags - Eduard Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
socjo1 Napisano 10 Sierpnia 2023 Share Napisano 10 Sierpnia 2023 42 minuty temu, KFS-miniatures napisał: 1/350 International Marine Signal Flags - Eduard A da się to jakkolwiek przygiąć, uformować? Bo jeśli nie, to produkt dla ślepych leniuchów.... Też jestem oczywiście leniuchem, nawet ślepowatym, ale jednak coś niecoś widzę. Grube, płaskie chorągiewki nie zachęcają. Powiedz proszę, że tkwię w tzw. w mylnym błędzie lub włączyło mi się Prawdziwie Polskie Marudzenie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KFS-miniatures Napisano 10 Sierpnia 2023 Autor Share Napisano 10 Sierpnia 2023 1 godzinę temu, socjo1 napisał: da się to jakkolwiek przygiąć, uformować? To skomplikowane.. ale materiał uzupełniłem o choć częściową odpowiedź na twoje pytanie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi