Przemo1CK Napisano 4 Września 2008 Share Napisano 4 Września 2008 Witam! Pudełkowiec typowy, gąski do kosza się nadawały, ale ogniwek pod ręką nie miałem. Troszkę ten ubytek zaszpachlowałem nad napisem "Hotchkiss"... Poza tym model straszy, ale się przy nim chociaż odprężyłem... Pozdrawiam Przemo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dweler Napisano 5 Września 2008 Share Napisano 5 Września 2008 fajnie wyszedl,jak zwykle ciekawe zacieki i brudzing pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SmokHaosu Napisano 5 Września 2008 Share Napisano 5 Września 2008 Weź zrezygnuj z następnego modelu i kup trochę szpachli, sorry ale na niektóre miejsca patrzeć nie mogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jumo Napisano 6 Września 2008 Share Napisano 6 Września 2008 (edytowane) Monotonia typowa do panzergrau , bardzo ciekawy łoszyk nie wiem czy to było zamierzone ale mam wrażenie patrząc na zdjęcia że dopiero co zmyli zimowe kamo to mi się podoba . Co do reszty zgodzę sie z kolegą Smokiem szpachla i jeszcze raz szpachla . Obrzydliwe jamki skurczowe na jarzmie działa no i ta lufa to ma tak być z tym przewężeniem na końcu ? Wydaje mi się śpieszysz się za bardzo . Edytowane 7 Września 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pafica Napisano 6 Września 2008 Share Napisano 6 Września 2008 szpachtla i jeszcze raz szpachtla Szpachla, nie szpachtla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 7 Września 2008 Share Napisano 7 Września 2008 gąski psują troche efekt a i odrobina szpachli by sie przydała, a co do brudzenia ja tak będe umiał chyba za 30 lat , nie wiem czy to udało Ci sie przypadkiem czy nie ale to nie ma znaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 7 Września 2008 Share Napisano 7 Września 2008 Obrzydliwe jamki skurczowe na jarzmie działa no i ta lufa to ma tak być z tym przewężeniem na końcu ? A mi się wydaje, ze to nie jamki a "wina" cieniowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo1CK Napisano 7 Września 2008 Autor Share Napisano 7 Września 2008 A mi się wydaje, ze to nie jamki a "wina" cieniowania. To jamki, szpachlowałem głównie przód pojazdu... I może to wina późnej nocy, zmęczenia... albo po prostu nie zauważyłem... Teraz robię tego z Bronco models, także postaram się coś poprawić.... Pozdrawiam Przemo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rhinoceros Napisano 7 Września 2008 Share Napisano 7 Września 2008 Witam! Pudełkowiec typowy, gąski do kosza się nadawały, ale ogniwek pod ręką nie miałem. Troszkę ten ubytek zaszpachlowałem nad napisem "Hotchkiss"... Poza tym model straszy, ale się przy nim chociaż odprężyłem... Co do odprężania- to i owszem- naprawdę nie jest taki zły. sam go kleiłem. Owszem, trochę gimnastyki potrzeba, ale efekt może być niezły. Gąsienice też można wykorzystać... No i trzeba odtworzyć fakturę odlewu. Zdrówka życzę http://www.ztslublin.lap.pl/robert-h-39.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo1CK Napisano 7 Września 2008 Autor Share Napisano 7 Września 2008 Zdrówka życzę Oj przyda się, dzięki i wzajemnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 7 Września 2008 Share Napisano 7 Września 2008 Poza tym model straszy, ale się przy nim chociaż odprężyłem... Nie pokazałeś? nie jest taki zły. niestety jest, te szpary sa niewybaczalne,Przemek,pisałeś że nie da rady,a może jednak? ps.Dobrze ze Fazzy się nie rozpisał;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rhinoceros Napisano 7 Września 2008 Share Napisano 7 Września 2008 No, może i jest, ale mnie się udało i myślę, że paru innym facetom też) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 7 Września 2008 Share Napisano 7 Września 2008 rhinoceros napisał: Poza tym model straszy, ale się przy nim chociaż odprężyłem... Nie pokazałeś? le mnie się udało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi