Cypis Napisano 25 Sierpnia 2023 Share Napisano 25 Sierpnia 2023 Znacie jakąś stronkę , na której są dobre zdjęcia blaszek fototrawionych do U-bootów typu II? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
donalyah00 Napisano 26 Sierpnia 2023 Share Napisano 26 Sierpnia 2023 Scalemates. Pozdrawiam, Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cypis Napisano 26 Sierpnia 2023 Autor Share Napisano 26 Sierpnia 2023 Dzięki Marku , potrzebuję o trochę lepszej jakości . część już zdobyłem (A i B) , potrzebuję jeszcze C i D . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cypis Napisano 26 Sierpnia 2023 Autor Share Napisano 26 Sierpnia 2023 Czy w książce Kagero 16020 - The Type II U-Boot Waldemara Góralskiego , są widoki z góry na cały pokład U-bootów typu IIC i II D ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bsnt3k Napisano 26 Sierpnia 2023 Share Napisano 26 Sierpnia 2023 (edytowane) Jeżeli sprawia ci problem wyszukiwarka scalemates to chętnie pomogę. Jak zjedziesz na dół produktu masz kategorie produkty powiązane. Znajdziesz tam np wersję D. Klikasz i patrzysz aktualne oferty. Ma ją jakiś niemiecki sklep. Jeżeli oferty są nieaktualne to pozostaje tylko eBay i tym podobne Edytowane 26 Sierpnia 2023 przez bsnt3k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cypis Napisano 26 Sierpnia 2023 Autor Share Napisano 26 Sierpnia 2023 (edytowane) Scalemates nie sprawia mi żadnego problemu , tak jak napisałem potrzebuję zdjęć lepszej jakości . Bo zakup tych blaszek jest właściwie nieosiągalny. I mam zamiar sobie samemu takie zrobić (nie tylko w 1/400). Dlatego też pytam o zawartość książki , bo potrzebuję dokładnego odwzorowania pokładu , wersje A i B już mam , potrzebuję C i D. Edytowane 26 Sierpnia 2023 przez Cypis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bsnt3k Napisano 26 Sierpnia 2023 Share Napisano 26 Sierpnia 2023 Jak masz pitos to bez problemu znajdziesz je na eBayu. Kwestia ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
donalyah00 Napisano 26 Sierpnia 2023 Share Napisano 26 Sierpnia 2023 Poszło PW - może się przyda. Jest jeszcze bardzo dobra książka B+G Von Orginall zum Modell dla typu II. Pozdrawiam, Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cypis Napisano 26 Sierpnia 2023 Autor Share Napisano 26 Sierpnia 2023 Dziękuję wszystkim kolegom za pomoc , dla wyjaśnienia plany w książkach i zdjęcia ze scalemates niestety nie w pełni odzwierciedlają układ pokładów w tych u-bootach, dlatego szukam porzadnych zdjęć blaszek lub skanów instrukcji , bo tam to odwzorowanie jest dużo lepsze . Dla zobrazowania tego przedstawiam rysunek pokładu z książki i wygląd blaszki (tutaj akurat blaszka rcsubs) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi