Adams M1A1 Napisano 30 Sierpnia 2023 Share Napisano 30 Sierpnia 2023 Dzisiaj po porannym przetrałowaniu Armoramy , w oczy rzuciła mi się taka właśnie wiadomość, otóż znana i lubiana firma ACE do tej pory produkująca modele wszelkich dziwnych i ciekawych pojazdów wojskowych w skali nikczemnej 1/72, zapowiedziała wypust swojego pierwszego pojazdu w skali 1/35 a mianowicie wojskowego Volkswagena typ 183 znanego jako Iltis , co prawda Bundeswera to nie moja działka ale jak oni zaczną produkować większe wersje swoich modeli to na prawdę może być ciekawie trzeba przyznać że wygląda dobrze : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TM48 Napisano 30 Sierpnia 2023 Share Napisano 30 Sierpnia 2023 13 minut temu, Adams M1A1 napisał: trzeba przyznać że wygląda dobrze : Pewnie dlatego, że to prawdziwy pojazd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adams M1A1 Napisano 30 Sierpnia 2023 Autor Share Napisano 30 Sierpnia 2023 6 minut temu, TM48 napisał: Pewnie dlatego, że to prawdziwy pojazd. Mi chodziło o pojazd a nie o ten obrazek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi