Treevill Napisano 6 Września 2008 Share Napisano 6 Września 2008 Jest to mój pierwszy In-box wiec jeśli będziecie mieli jakieś zastrzeżenia to śmiało piszcie Wypraski oceniam bardzo dobrze a elementy posiadają dużą ilość szczegółów no to zapraszam do oglądania fotek pudełko instrukcja (nie wiem czy prawidlowa bo w wypraskach nie ma Ka 27 ) widok ogólny na dużą wypraskę i zbliżenia pozostałe wypraski - A na wersje I , B na wersje II i C z dodatkowymi elementami (tylko dlaczego inne niż rosyjskie ???) linia wodna kalkomania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jędrek Napisano 6 Września 2008 Share Napisano 6 Września 2008 (edytowane) i tu pewnie podrażniłeś kubki smakowe okonka... poluje on na ten model już kawałek czasu, gdzieżeś go dorwał? Jędrek Edytowane 7 Września 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Treevill Napisano 6 Września 2008 Autor Share Napisano 6 Września 2008 kupilem go na ebayu ... zreszta Okonek tez bral udzial w tej licytacji :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jędrek Napisano 16 Września 2008 Share Napisano 16 Września 2008 mam prośbę, możesz sprawdzić na pudełku jaki nr katalogowy ma ten model? Jędrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Treevill Napisano 23 Września 2008 Autor Share Napisano 23 Września 2008 obok nazwy modelu napisane jest SW-950 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jędrek Napisano 23 Września 2008 Share Napisano 23 Września 2008 dzięki Jędrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek44 Napisano 30 Września 2008 Share Napisano 30 Września 2008 To sw-950 to jest cena w jenach. Pit-road zawsze nadrukowuje je na pudełku. Sprawdź, może jest coś jeszcze napisane nie w krzaczkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi