Szakalaka813 Napisano 9 Września 2023 Share Napisano 9 Września 2023 Cześć, jako że nad tematem Raka myślę już dosyć długo, pomyślałem, że warto by zacząć jakiś warsztat. Wpierw będzie powstawała oczywiście wieża, a później (w dalekiej przyszłości ) cały model. Oczywiście zaczynam od projektowania 3D, a dzięki znajomemu mogę ją odtworzyć zgodnie z rzeczywistymi proporcjami i wymiarami A więc też pierwsze renedry z ogólną bryłą wieży Pozdro ! 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
X32 Napisano 10 Września 2023 Share Napisano 10 Września 2023 Jedyny wiarygodny rysunek wieży, jaki znam, może się przyda. Też chciałem kiedyś robić ten projekt, do konwersji modelu IBG, ale sama wieża to dużo za mało, zmian w kadłubie jest zbyt wiele by zrobić prostą konwersję. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 10 Września 2023 Share Napisano 10 Września 2023 Godzinę temu, X32 napisał: Jedyny wiarygodny rysunek wieży, jaki znam, może się przyda. Też chciałem kiedyś robić ten projekt, do konwersji modelu IBG, ale sama wieża to dużo za mało, zmian w kadłubie jest zbyt wiele by zrobić prostą konwersję. Zgadzam we wszystkim, Rosomak to tylko bza. Model firmy IBG to w zasadzie tylko rama i zawieszenie. Życzę powodzenia w tym trudnym temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi