SnajperTBG Napisano 13 Września 2023 Share Napisano 13 Września 2023 Witam. Mam na sprzedaż unikalny model jakim jest Cougar. Model jest otworzony i ma kilka elementów wyciętych. Jest kompletny w 100%. Do modelu są koła żywiczne Def Model oraz blaszka Voyagera która pozwoli na odwzorowanie wozu naszego z PKW Afganistan. Dla zdecydowanego kupca dam kilka gratisów. Cena 500zl plus wysyłka 20zl InPost. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 14 Września 2023 Share Napisano 14 Września 2023 pińcet.....? gdyby nie ta ch....a szpara między kadłubem i podwoziem, na którą chyba nikt nie ma pomysłu, to za "czysta" może bym się skusił, ale...szpara przeważa 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
birborkg Napisano 14 Września 2023 Share Napisano 14 Września 2023 Gdyby tak bez dodatków i w dobrej cenie to i ja bym się skusił. Ale przecież firma Zimi Model wykupiła wszystkie formy i projekty od Pandy i Kitty Hawka trzeba tylko trochę poczekać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnajperTBG Napisano 14 Września 2023 Autor Share Napisano 14 Września 2023 Cena jest adekwatna do dostępności i oryginalnych dodatków do modelu. Zawsze można użyć szpachli jak ja to zrobiłem w swojm cougarze i jest git W końcu to modelarstwo a nie składanie puzzli. Można też czekać latami na kolejną chińską firmę Ja czekałem na pt-91 od amusinga bardzo długo. Aż w kooperacji stworzyliśmy z kolegą swoją doskonała konwersję do PT-91 w 1:35. Wolna wola jak to się mawia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnajperTBG Napisano 2 Października 2023 Autor Share Napisano 2 Października 2023 350 zł i jest do zabrania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnajperTBG Napisano 8 Października 2023 Autor Share Napisano 8 Października 2023 Mogę sprzedać też golasa za 270pln bez dodatków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnajperTBG Napisano 9 Października 2023 Autor Share Napisano 9 Października 2023 Sprzedany ! Proszę o usunięcie wątku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi