Tomek Mroczkowski Napisano 7 Września 2008 Share Napisano 7 Września 2008 no cóż 10,30 zł w najbliższym kiosku model firmy MasterCraft wyparski i kalkomanie (firma była taka miła że do zestwu dodała kalki do samolotu La-7 ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
93mati Napisano 7 Września 2008 Share Napisano 7 Września 2008 Proszę się nie śmiać ze mnie... ale co to jest te czerwono-zielone na ostatnim zdjęciu pod szybkami? Jakiś klej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leszek.Sz. Napisano 7 Września 2008 Share Napisano 7 Września 2008 (edytowane) To nieśmiertelny Jak-1/1M z ZTS seria Mikro 72. Mastercraft dodał nowe kalki ( zazwyczaj dobre) i pudełko. Ja mam te wypraski z 1984 roku. To czerwono-zielne to tubka z klejem, można śmiało od razu wyrzucić. Pozdr Edytowane 7 Września 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 7 Września 2008 Autor Share Napisano 7 Września 2008 Tak to jest klej w 50% wyparowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 7 Września 2008 Autor Share Napisano 7 Września 2008 To nieśmiertelny Jak-1/1M z ZTS seria Mikro 72 masz racje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
u-boot Napisano 7 Września 2008 Share Napisano 7 Września 2008 Mam sklejone obydwie wersje tego myśliwca i muszę przyznaż że już czas najwyższy zmienić to i owo w tym modelu. Mam tu na myśli opracować na nowo wpraski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lodzianin Napisano 10 Września 2008 Share Napisano 10 Września 2008 On był średnio sklejalny... Jak dalece lepszy od niego jest Jak- 1 z Amodelu ??. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi