szwabu87 Napisano 22 Lipca 2009 Autor Share Napisano 22 Lipca 2009 nie, nie ma go w krzakach :P po prostu nie ma co pokazywac ;d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jamalo_17 Napisano 27 Lipca 2009 Share Napisano 27 Lipca 2009 Te bambusy nawet fajnie wyszły możesz dodać też aby uatrakcyjnić model - przerdzewiały łańcuch z przodu..ja tak zrobiłem w swoim Demagu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aleks Kornafel Napisano 28 Lipca 2009 Share Napisano 28 Lipca 2009 Ja bym zdjął to siano z jednej strony na tylnej plandece i posypał nim całą platformę (wyglądałby jak by wyjechał dopiero co ze stogu siana, którym go maskowano). A do tego dioramka z Demagiem wyjeżdżającym z rozwalonego stogu na drogę... Tylko głośno myślę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szwabu87 Napisano 28 Lipca 2009 Autor Share Napisano 28 Lipca 2009 Ja myślałem o umiejscowieniu go raczej na jakimś polu, ale się jednak zastanowie z tym stogiem siana :P Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi