Fistaszek Napisano 7 Września 2008 Share Napisano 7 Września 2008 (edytowane) Witam. Jest to stary model italierki. sklelony typowo hobbystycznie. Tylko na domową półkę. Edytowane 8 Września 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 7 Września 2008 Share Napisano 7 Września 2008 Na dole, pod umieszczoną na Fotosiku fotce, masz pole "Pobierz pozostałe kody". Wybierasz - miniaturka na forum otworzy się w pełnym rozmiarze. Taki link wklejasz i otrzymujesz cos takiego: Lepiej się tak ogląda niż tylko "suche" linki. Mógłbyś pozmieniać tak swoje fotki w poście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
verelad Napisano 7 Września 2008 Share Napisano 7 Września 2008 Przydało by się zdjęcie "porównawcze" np z komórka obok, czy czymś co oddało by rozmiar tego Giganta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
falcon Napisano 8 Września 2008 Share Napisano 8 Września 2008 No po prostu szczęka mi opadła jak zobaczyłem sam tytuł postu! Chyba jesteś pierwszy w ogóle na forach polskich z takim rarytasem, a jeśli nawet nie to i tak Wykonania modelu pogratulować. Napisz tylko coś więcej o Swoich wrażeniach z budowy itp jestem ogromnie zainteresowany ponieważ mój gigant jest rozpoczęty, ale odstawiłem go do pudełka na razie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fistaszek Napisano 8 Września 2008 Autor Share Napisano 8 Września 2008 Serdeczne dzięki za podpowiedz w sprawie zdjęć,mój 12 letni haker wkleił te zdjecia. dla porównania mam tylko 1 zdjęcie. Jest to model prosty i łatwy do klejenia, jedynie wzniosy końcówek płata sprawiają pewną trudność. Duże ilości kleju, farby i czarna rozpacz gdzie go później postawić. Następny będzie Ju 290 jest sklejony i czeka na sesję fotograficzną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Liteonit1 Napisano 8 Września 2008 Share Napisano 8 Września 2008 Nie no model pierwsza! Zgadzam sie z verelad. Dodaj więcej zdjęc bo aż miło popatrzeć. Daj też kilka fotek z bliska np. koła,kabina itp. Dobra robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 8 Września 2008 Share Napisano 8 Września 2008 Super model, olbrzym. Ale aż się prosi o zdjęcia lepszej jakości. Ziarna biją po oczach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leszek.Sz. Napisano 8 Września 2008 Share Napisano 8 Września 2008 Tylko na domową półkę. Powiem tak - musisz mieć duuuże półki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 17 Września 2008 Share Napisano 17 Września 2008 wg. mnie model robi wrażenie, nie tylko wielkością, ale mógłbyś dodać ślady eksploatacji, i ten Opel Blitz (raczej Italerka) powinien być bardziej dopracowany (przydało by się go ożywić... no i szczerze mówiąc "odpryski" farby na śmigłach są do bani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fistaszek Napisano 17 Września 2008 Autor Share Napisano 17 Września 2008 Jasne że Masz racje,owe odpryski to moja radosna twórczość ot taka tam sobie zabawa.Ślady eksploatacyjne będą ale niestety praca zarobkowa jest w danej chwili na 1 miejscu.Co do opla ,myślałem że to pikuś a to była makabra ja nie potrafie sklejać takich cudeniek, chylę moją łysą głowe przed sklejaczami takich małych modeli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 17 Września 2008 Share Napisano 17 Września 2008 to chyl głowę bo w niedziele (dopiero, bo szkoła czas zajmuje) kończe Kubelwagena 1/72 a potem Kettenkrad i Jeep Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 17 Września 2008 Share Napisano 17 Września 2008 P.S. wstawie foty jak skończe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi