Gość Napisano 30 Lipca 2006 Share Napisano 30 Lipca 2006 Jak się podoba , TKS SF , prawie koniec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 30 Lipca 2006 Share Napisano 30 Lipca 2006 Dali Bóg TKS bym w tym nie rozpoznał. Czy ten czarniawy z działkiem nie spowoduje, że TKS straci swe predyspozycje mobilne, co było jej sporą zaletą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godfryd Napisano 30 Lipca 2006 Share Napisano 30 Lipca 2006 On mi górnika przypomina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 31 Lipca 2006 Share Napisano 31 Lipca 2006 TKS powinien się ruszać , jak widać po prawej jest również działo , które równoważy ciężar Ra 43. Sama waga Ra 43 też nie jest wybitnie duża. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 31 Lipca 2006 Share Napisano 31 Lipca 2006 ciekawe jak często kirowca przetrącał takim działkiem kogoś lub jakieś drzewo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 31 Lipca 2006 Share Napisano 31 Lipca 2006 Makabra byłoby sie poruszać czymś takim. Pokazuj więcej fotek, bo szczerze mówiąc nie zawsze chce mi się zaglądać pod inne adresy (wiem ... leniuch ze mnie straszny). Tego czarniawego malujesz już, czy tylko służył jako przymiarka do pojazdu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 1 Sierpnia 2006 Share Napisano 1 Sierpnia 2006 Dam więcej fotek niebawem , a Stiwen tylko do przymiarki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gulumik Napisano 24 Sierpnia 2006 Share Napisano 24 Sierpnia 2006 Witam dobre to, a i górnik super Pozdrawiam Gulumik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi