skarczu Napisano 18 Marca 2024 Autor Share Napisano 18 Marca 2024 Model stoi na kołach. Pozostało uzbrojenie - wykorzystam zestawowe rakiety MAM-L. Na początku chciałem użyć plików udostępnionych na kfs miniatures, ale nie udało mi się tego sensownie wydrukować. Po przeszlifowaniu tych z zestawu i położeniu podkładu nie jest tak źle. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skarczu Napisano 26 Maja 2024 Autor Share Napisano 26 Maja 2024 Model skończony - będę musiał pomyśleć o lupie, bo to wszystko małe takie . Galeria wkrótce 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 26 Maja 2024 Share Napisano 26 Maja 2024 Bardzo ładny maluch . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skarczu Napisano 27 Maja 2024 Autor Share Napisano 27 Maja 2024 Zapraszam do GALERII Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi