bulik58 Napisano 10 Grudnia 2023 Share Napisano 10 Grudnia 2023 (edytowane) Dobrze ci idzie, ja też użyłem M-2 Legenda ale wymieniłem lufę Edytowane 11 Grudnia 2023 przez bulik58 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 11 Grudnia 2023 Share Napisano 11 Grudnia 2023 Ładna , działaj dalej bo modelik zacny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal78 Napisano 12 Grudnia 2023 Autor Share Napisano 12 Grudnia 2023 (edytowane) Jeszcze dużo do zrobienie, na razie wygląda tak Edytowane 12 Grudnia 2023 przez michal78 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad-Ciba Napisano 12 Grudnia 2023 Share Napisano 12 Grudnia 2023 Fajnie. Nie ruszaj już tego bo przesadzisz ale następnym razem może to okopcenie zrób bardziej do tyłu (bardzo delikatnie). Teraz wyglada jakby czołg praktycznie stał i spalał paliwo a nie jeździł. Nie ma tej aerodynamiki. Przynajmniej moim zdaniem. Pozdrawiam. K. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulik58 Napisano 13 Grudnia 2023 Share Napisano 13 Grudnia 2023 (edytowane) 11 godzin temu, michal78 napisał: Jeszcze dużo do zrobienie, na razie wygląda tak Wygląda dobrze , girlandy z kulami zestawowe czy metalowe. 10 godzin temu, Konrad-Ciba napisał: Teraz wyglada jakby czołg praktycznie stał i spalał paliwo a nie jeździł. Nie ma tej aerodynamiki. Przynajmniej moim zdaniem. Nie jest żle , efekt zabrudzeń występuje na wczesnej wersji Merkava I , obstawiam że za to odpowiadał wczesny kształt wydechu . Póżniejsze wersje miały powiększony wydech który skutecznie rozpraszał spaliny można też wycieki zrobić Edytowane 13 Grudnia 2023 przez bulik58 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal78 Napisano 13 Grudnia 2023 Autor Share Napisano 13 Grudnia 2023 8 godzin temu, bulik58 napisał: Wygląda dobrze , girlandy z kulami zestawowe czy metalowe. Metalowe od Legend'a, masa dłubaniny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal78 Napisano 15 Grudnia 2023 Autor Share Napisano 15 Grudnia 2023 (edytowane) Czołg gotowy, wieczorem zrobię bardziej szczegółowe fotki i wrzucę do galerii. Flaga jest na próbę, nie wiem czy zostanie (jest to moje rękodzieło i nie jest idealna, te gotowe nie są w tej chwili dostępne). Edytowane 15 Grudnia 2023 przez michal78 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulik58 Napisano 15 Grudnia 2023 Share Napisano 15 Grudnia 2023 4 godziny temu, michal78 napisał: Zapowiada się koszernie , czekamy na ... kurtyna w górę. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal78 Napisano 15 Grudnia 2023 Autor Share Napisano 15 Grudnia 2023 Zapraszam do galerii - 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi